August betyr ferieslutt og oppkjøring til Birken, og mange er ute og trener på grusveiene i Nordmarka. Dessverre går det bokstavelig talt «litt fort i svingene» for noen. De siste årene har det vært flere ulykker og uheldige episoder som mediene har fokusert på. La oss unngå slike oppslag i år!

Aksjonsdag 14/8 med stand på Kikut
NOTS sitt lokallag i Oslo og omegn arrangerer i samarbeid med Birkebeinerrittet en aksjon ved Kikutstua søndag 14/8 kl. 11-16. På standen vil det gis informasjon om NOTS sine stivettregler og det vil være en uhøytidelig konkurranse der du kan teste dine praktiske sykkelferdigheter og kunnskaper om terrengsykling. Vinnerne vil få en NOTS T-skjorte. Alle deltakerne vil være med i trekningen av et gratis startnummer til Birkebeinerrittet 2012!

Vis hensyn i Birken-oppkjøringen!
NOTS Oslo og omegn oppfordrer alle Birken-syklister til å ferdes med vett på markaveiene. Husk at i Marka er det du som er hard trafikant, og ta hensyn til turgåere. – Vi ber om at dere ikke bruker lysløypa mellom Sognsvann og Ullevålseter som treningsbane i august. Bruker heller andre veier eller stier i terrenget som treningsarena.

Bli medlem av NOTS!
Vi trenger å være mange for å snakke terrengsyklistenes sak overfor andre friluftsorganisasjoner og myndighetene. Medlemskap koster bare 100 kr i året. Det har du råd til!
Les her om hvordan du melder deg inn: Bli NOTS medlem

Bidra til stivedlikehold!
Støtt NOTS Oslo og omegns arbeid med tilrettelegging for færre konflikter mellom turgåere og syklister i Nordmarka! Du kan gi bidrag til NOTS’ stifond for Oslomarka.
Les her om hvordan du kan bidra til stifondet : NOTS stifond

Med vennlig sykkelhilsen

Øyvind Rørslett
Leder i NOTS Oslo og omegn