Olavsmyr nedkjoring nett

GodTurGuide karusellen er i gang, og innledes med Endurobonanza på Skullerud 8. mai. Dette blir en flytfest på stier som hovedsaklig bikker nedover. Planen er å vise fram et par flytrunder på toppen og forhåpentligvis tre av godnedkjøringene i vestsida av åsen.

Vi stiller med tre, eller flere, guider slik at vi ikke blir syklende i kø omkring i skogen. Opplegget er tenkt slik at det først blir valg mellom en nedkjøring nesten ned til Skullerud, eller en mindre runde på toppen. Deretter drar vi ikke helt samlet følge sør-vestover med slak helling, før vi returnerer til Skullerudmåsan og deler oss inn i høvelige grupper for en heidundrende finale, tilpasset nivå og ambisjoner.

NOTS vil samtidig markere en aldri så liten start på Skullerudprosjektet (følg med, følg med), og vi vil benytte anledningen til å sykle opp om lag to hundre meter av «Pionéren». Dette er en sammenkobling av sti og spor som allerede eksisterer og som sprer Skullerudåsens 175 fallende høydemeter utover en til sammen seks kilometer lang sti.

OPPMØTESTED: Kaféen ved Rustadsaga.
OPPMØTETID: 1845, vi ruller ut 1900.
ADKOMST: Parkeringen ved Skullerud skole, eller T-bane til Bogerud.