Der ønsker vi å komme i kontakt med syklister og turgåere for å informere om hva vi jobber med.

NOTS kjemper mot alle forslag om restriksjoner på terrengsykling som ikke er basert på godt dokumenterte fakta. Initiativ og holdninger som søker å innføre slike restriksjoner er stadig på dagsordenen. NOTS søker også å bygge ned konflikten mellom ulike markabrukere ved å fokusere på og oppfordre til god ferdselskultur blant alle som bruker marka – også terrengsyklister. Det er plass til alle i marka, bare vi ferdes med vett. Standen vil være bemannet fra kl. 12:00.

Samtidig med aksjonen arrangerer NOTS dugnad på blåstien over Høgåsen. Hensikten er å tilrettelegge et alternativ til grusveiene, samt å vise at NOTS tar ansvar for å redusere slitasje og bedre framkommeligheten på sti til glede for alle markabrukere.

Frammøte til dugnaden er kl. 11:30 på Ullevålseter (standen). De som vil ha transportert inn verktøy/utstyr kan møte fram på Hammaren (p-plass) kl. 11:00. Harald W (mobil 909 77 006) har kjøretillatelse og vil frakte inn verktøy samt selve standen. Fint om de som har verktøy tar med dette. Spesielt trenger vi oppladbare driller til skruene. Øks, spade og sag er også velkomment. Dugnaden avsluttes ca kl. 15:00 på standen.

Påmelding til dugnaden: send epost til Øyvind på oyvind.rorslett@nots.no. Husk å oppgi hva slags verktøy du har og om du trenger transport med Harald (utstyr). Regner med at folk sykler eller går inn til Ullevålseter. Øyvind har mobil 975 25 425. Tron organiserer standen og han har mobil 970 84 490.

Terrengsykling i Oslomarka er et hett tema om dagen, og viktigheten av NOTS er større enn noen sinne. Still opp på standen og dugnaden!

Ps: det vil bli kjørt inn nok materialer til å fortsette med dugnader på kveldstid eller helger framover mot sommeren. Så hvis du ikke kan 28. mai, kommer flere muligheter.