Årets gulegave til NOTS Oslo og omegn er allerede pakket opp! Sparebankstiftelsen DNB har gitt en generøs gave til NOTS’ arbeid med tilrettelegging for stisykling i Østmarka.

Arbeidet i Pionéren på Skullerudåsen fortsetter i 2016 takket være gaven fra Sparebankstiftelsen DNB.
Arbeidet i Pionéren på Skullerudåsen fortsetter i 2016 takket være gaven fra Sparebankstiftelsen DNB.

Lokallaget har allerede fått 600.000 kroner til Skullerudprosjektet, og Pionéren ble offisielt åpnet 31, oktober i år. Pionéren ble umiddelbart en suksess med mange brukere.

Midlene skal gå til å forsterke Pionéren slik at den tåler bruken bedre. Dette har jo vært et pilotprosjekt, og vi har blant annet lært at gamle tråkk og nyanlagte stier krever mye forsterkning for å tåle bruken. Så det blir mer steinsetting, drenering og klopping også i 2016. Vi håper å motivere NOTS-medlemmer til fortsatt dugnadsinnsats i den kommende sesongen.

Vi har dialog med IF Frøy og Fri Flyt om Terrengsykkelrittet 2016. Deler av Pionéren vil bli ytterligere forsterket slik at den kan tåle TSR selv om det skulle bli nok en våt vårsesong. Frøy har stilt opp mannsterkt på fellesdugnadene våre.

Vi vil også fortsette med innleid byggeledelse og stibyggere. Dette må til for å få vei i vellinga – nesten bokstavelig talt.

Gaven er også tenkt til å brukes til å lage en digital løsning som gjør det lett å finne fram ute i terrenget ved å laste ned kart og spor på GPS og smart-telefon.

Vi vil også jobbe med merking av Pionéren. Vi har ikke fått tillatelse til permanent merking, men til å prøve ut ulike former for merking. Vi vil ta en gjennomgang med Oslo kommune om hvordan stiene kan merkes permanent, og håper å få dette på plass også.

Tusen takk til Sparebankstiftelsen DNB for gaven!

 

Se også:
http://www.terrengsykkel.no/Telex/Julekveld-for-stifolket-i-Oslo
http://www.nots.no/apning-av-pioneren-lordag-31-10-kl-1200/
http://www.nots.no/skullerudsoknaden-godkjent/
http://www.nots.no/soknad-skullerudprosjektet-2015/

 

Et synspunkt om “Sparebankstiftelsen DNB gir 280.000 til videre arbeid med Pionéren

Kommentarer stengt.